Γιορτασαν το τελος της σχολικης χρονιας το ΣΔΕ Σαπων

Απονομή των απολυτηρίων τίτλων στους τελειόφοιτους του ΣΔΕ κατά τη διάρκεια της ημερίδας ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας

Η απονομή των απολυτηρίων τίτλων στους τελειόφοιτους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Σαπών, καθώς και το σχέδιο δράσης που πραγματοποίησαν οι μαθητές αυτή τη χρονιά παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουνίου.
 
Να θυμίσουμε πως τα ΣΔΕ δίνουν τίτλους ισότιμους με απολυτήριο Γυμνασίου, μετά από διετή φοίτηση.
 
Συνολικά κατά τη διάρκεια της ημερίδας ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας πήραν απολυτήριους τίτλους 5 μαθητές, που ολοκλήρωσαν τον β κύκλο σπουδών, ενώ και οι προαγόμενοι στο δεύτερο έτος πήραν τις εκθέσεις προόδου τους.
 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Σαλή Σαλή, που προήχθηκε στη δεύτερη χρονιά, μίλησε για την εμπειρία του στο σχολείο, και ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν την προηγουμένη σχολική χρονιά.
 
Τόνισε δε πως θα περιμένει την επόμενη σχολική χρονιά, για να βρει τους φίλους τους, τους καθηγητές του ξανά στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σαπών.
 
Το απολυτήριό της έλαβε η κ. Μεχμέτ Σαμπριέ, η οποία μιλώντας στους συμμαθητές της και σε όσους είχαν συγκεντρωθεί στην αίθουσα σημείωσε πως πριν από δύο χρόνια, σε αυτό το χώρο, ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι τους.
 

Μέσα σε δύο χρόνια κατάφεραν να γίνουν μια πολύ όμορφη οικογένεια περνώντας και πολύ όμορφες αλλά και δύσκολες μέρες, μοιραζόμενοι τις χαρές και τις λύπες, αλλά πάντα έμειναν ενωμένοι και βοήθησαν ο ένας τον άλλο.
 
Οι καθηγητές από την πλευρά τους τούς βοηθούσαν και ήταν πάντα κοντά τους, για αυτό και ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των μαθητών τους καθηγητές και τον διευθυντή για όλα όσα τους πρόσφεραν και τους βοήθησαν για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.