«Γινε ηρωας της κλιματικης αλλαγης» μας προτρεπει η νεα πρασινη αποστολη του Δημου Κομοτηνης

Έπαθλο ένα μοντέρνο θερμός

Το Followgreen Δήμου Κομοτηνής μας καλεί στην νέα του Πράσινη Αποστολή να σκεφτούμε την προστασία των δασών, να ενημερωθούμε για την κλιματική αλλαγή και να μάθουμε πώς μέσα από πράσινες λύσεις θα διατηρήσουμε τα δάση υγιή.

Η νέα πράσινη αποστολή έχει τίτλο: «Προστάτεψε το πράσινο, γίνε ήρωας της κλιματικής αλλαγής» και οι συμμετέχοντες θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα μοντέρνο θερμός.

Να θυμίσουμε πως κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – GreenMission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη της/του νικήτριας/ή της κλήρωσης πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής της/του νικήτριας/ή μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων της/του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του GreenMission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Info

Μάθετε περισσότερα για τη νέα πράσινη αποστολή του Δήμου Κομοτηνής στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: www.followgreen.gr/komotini/Mission/Single/3092

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.