Γιαννης & Παρασκευη

Ένας νεανικός και κεφάτος γάμος, με τον έρωτα πρωταγωνιστή

Νεανικός, χρωματιστός, ανάλαφρος, κεφάτος και με διάχυτα καθ’ όλη την διάρκειά του τα συναισθήματα αγάπης τόσο μεταξύ του ζευγαριού όσο και μεταξύ συγγενών και φίλων που έδωσαν το «παρών» ήταν ο γάμος του Γιάννη Βασιλειάδη και της εκλεκτής της καρδιάς του Παρασκευής Κακίδη, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής.
 

Ο Γιάννης και η Παρασκευή ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων σε μια πανέμορφη και συγκινητική τελετή, βασικό χαρακτηριστικό της οποίας ήταν τα νιάτα αλλά και η ευτυχία των νεόνυμφων.
 

Με τον γαμπρό να καταφθάνει στην εκκλησία συνοδεία της παραδοσιακής θρακιώτικης γκάιντας, περιτριγυρισμένος από αγαπημένους του φίλους και συγγενείς και την υπέρλαμπρη νύφη να ακολουθεί κατά πώς το έθιμο ορίζει.
 

Τους δυο νέους ένωσαν με τα Ιερά Δεσμά του γάμου ο Αντώνης Αυγουλάς και η Άννα Μαρία Γιαννούχου, υπό το βλέμμα των περήφανων γονέων Αντώνη και Στέλλας Βασιλειάδη, Γιώργου και Κυριακής Κακίδη, για να ακολουθήσει ένα αντίστοιχο νεανικό γλέντι γεμάτο κέφι στο ξενοδοχείο Chris & Eve, με πολύ χορό και μουσική και τους νεόνυμφους επί σκηνής.

Στους νεόνυμφους να ζήσετε ευτυχισμένοι!
Στους κουμπάρους πάντα άξιοι!
Αντώνη, Στέλλα, Γιώργο και Κυριακή να σας ζήσουν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.