Για την εξαλειψη της βιας κατα των γυναικων συζητησαν γυναικες της Ροδοπης

Ελένη Κωνσταντινίδου: «Μέσα από τον συλλογικό αγώνα παλεύουμε για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουμε οι γυναίκες»

Τις πλευρές της βίας που δέχονται γυναίκες στην καθημερινότητα και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν αυτές παρουσίασαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου γυναικών Ροδόπης και τις Πολιτιστικής κίνησης Ροδόπης σε μία ανοιχτή εκδήλωση  που διοργάνωσαν από κοινού για το κοινό της πόλης το απόγευμα του  Σαββάτου 25 Νοεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Οι παρευρισκόμενοι  παρακολούθησαν μία συζήτηση στην οποία παρουσιάστηκαν  οι πλευρές της βίας που δέχονται εργαζόμενες, άνεργες, μητέρες, φοιτήτριες στην καθημερινότητά τους και αυτό συνδυάστηκε  με την πρόταση που έχει ο σύλλογος γυναικών Ροδόπης για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζει σήμερα μία γυναίκα όλες αυτές τις δυσκολίες. Η εκδήλωση έκλεισε με ένα μουσικό πρόγραμμα αφιερωμένο στη γυναίκα, το οποίο πλαισίωσαν οι μελωδικές φωνές της Ελευθερίας Κλάππα και της Ραφαέλας Μπαλάσκα με τη συνοδεία κιθάρας.

Το μήνυμα του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης

«Το μήνυμα το οποίο θέλουμε να στείλουμε με την σημερινή μας εκδήλωση  είναι ότι αντιπαλεύουμε την πολύμορφη βία κατά των γυναικών τα πολλά πρόσωπα που δέχονται σήμερα οι γυναίκες του καθημερινού μόχθου στην ζωή τους. Μέσα από τον συλλογικό αγώνα παλεύουμε για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουμε οι γυναίκες καθημερινά στην ζωή μας» επεσήμανε σε δήλωσή την η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης κ. Ελένη Κωνσταντινίδου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.