«Για πολλοστη φορα νιωσαμε πολιτες β΄ κατηγοριας!»

Παράπονα δημιουργούν οι μεγάλες ουρές στα σημεία δωρεάν rapid test

Εκνευρισμό και παράπονα δημιουργούν οι μεγάλες ουρές που σχηματίζονται στους χώρους που διενεργούνται από συνεργεία του ΕΟΔΥ δωρεάν rapid test. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα μας μετέφερε κάτοικος Κομοτηνής, μέσω μηνύματος στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, από το μοναδικό σημείο διενέργειας το πρωί του Σαββάτου στην πόλη μας. 

«Είμαι κάτοικος Κομοτηνής και βρέθηκα σήμερα, Σάββατο 29-1-2022, στις 11: 15, μπροστά σε μια ουρά 51 ατόμων στη Νομαρχία Ροδόπης, στο υπαίθριο χώρο όπου γίνονται τα rapid tests» επισημαίνει η αποστολέας του μηνύματος σπεύδοντας να διευκρινίσει προς αποφυγή παρεξηγήσεων πως «οι τρεις υπεύθυνες κυρίες εργάζονταν ευσυνείδητα χωρίς σταματημό, αλλά ο κόσμος ήταν πολύς και η ουρά αναμονής έφτανε μέχρι τον δρόμο απέναντι από το πάρκο εκείνη την ώρα». 

«Η κατάσταση ήταν απελπιστική» συνεχίζει η ίδια, εξηγώντας πως «εκτός από το ότι ήμασταν πολλοί και ανακατεμένοι οι νοσούντες με τους υγιείς, είχε και αρκετό κρύο, πράγμα που μας επιβάρυνε τελικά όλους. Ουσιαστικά σκεφτόμασταν ότι μας σπρώχνουν στον ιδιωτικό τομέα, για να κάνουμε το τεστ, αλλά να επιβαρυνθούμε με ένα ακόμη έξοδο σε εξαιρετικά δύσκολες εποχές. Μέσα σ΄ αυτήν τη δύσκολη κατάσταση υπήρχαν και κάποιοι αδιάγνωστοι, που ξεσπούσαν όλα τα νεύρα και το θυμό τους στο προσωπικό της δομής, συμπεριφορά εντελώς άδικη και καταδικαστέα». 

«Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να ενδιαφερθεί για αυτό το πρόβλημα;» διερωτάται η αποστολέας του μηνύματος κλείνοντας για να υπογραμμίσει πως «για πολλοστή φορά νιώσαμε πολίτες β΄ κατηγορίας!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.