Για ποιους επαναλειτουργουν τα ΚΑΠΗ

Διευκρινίσεις από το ΚΕΜΕΑ Κομοτηνής

Τα όσα ισχύουν για την προσέλευση εργαζόμενων και ωφελούμενων στα ΚΑΠΗ του ΚΕΜΕΑ Κομοτηνής γνωστοποιεί η διοίκηση του Οργανισμού, προς ενημέρωση του κοινού.

Να θυμίσουμε πως τα ΚΑΠΗ του ΚΕΜΕΑ άρχισαν να λειτουργούν ήδη από τη Δευτέρα 16 Αυγούστου. Η προσέλευση ωστόσο γίνεται υπό αυστηρούς όρους που ορίζονται στη σχετική ΚΥΑ. Έτσι η λειτουργεία των ΚΑΠΗ επιτρέπεται με τη

τη συμμετοχή μόνο ωφελούμενων και εργαζομένων οι οποίοι:

α) είτε έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, στον υπεύθυνο που ορίζεται από την εκάστοτε δομή,

β) είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ΚΥΑ ορίζεται υπεύθυνος προαγωγής εμβολιασμού σε κάθε δομή και τηρείται αρχείο καταγραφής ωφελούμενων ανά ημέρα, τηρουμένων των ισχυόντων κανόνων προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Info

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση των ΚΑΠΗ:

1o ΚΑΠΗ:  2531027702,    E-mail: [email protected]

2o ΚΑΠΗ: 2531083981, 2531083982,   E-mail: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.