Για ακομα 4 χρονια στον Ερυθρο Σταυρο Κομοτηνης το ασθενοφορο του Δημου Κομοτηνης

Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλη τη Ροδόπη

Στην επέκταση της παραχώρησης του ασθενοφόρου του Δήμου Κομοτηνής στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, μέχρι το 2026, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.

Το όχημα έπαιξε σημαντικό ρόλο στις δραστηριότητες του Τμήματος όλα τα προηγούμενα χρόνια, δίνοντας τη δυνατότητα οι εθελοντές να είναι πιο αποτελεσματικοί σε πολλές από τις υγειονομικές καλύψεις που παρευρέθηκαν από την μέρα χρήσης του.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες εργάζονται εθελοντικά καθημερινά συμμετέχοντας σε πλήθος υπηρεσιών ή αποστολών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Με την προηγούμενη παραχώρηση να λήγει στις 31 Αυγούστου του 2022, το Συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα για την παραχώρηση του εν λόγω οχήματος στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών με μορφή χρησικτησίας για άλλα τέσσερα χρόνια, από 01-09-2022 έως 31-12-2026, με ελάχιστο αντάλλαγμα.

Τα έξοδα χρήσης και συντήρησης του οχήματος θα καλυφθούν από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.