Για 14 ημερες, περιμενε στην πορτα του νοσοκομειου να βγει ο ιδιοκτητης της, που επαθε καρδιακη προσβολη

Όπως η Μποντζούκ και η Παμούκ δεν άφησε τον ιδιοκτήτη της

Η Παμούκ ο σκύλος του Μεχμέτ Τσακμάκ περίμενε για 14 μέρες έξω από την πόρτα του νοσοκομείου τον ιδιοκτήτη της που έπαθε καρδιακή προσβολή.

Ο Μεχμέτ Τσακμάκ, ο οποίος ζει στο Όρντου και είναι υποστηρικτής της Γαλατασαραϊ, υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ παρακολούθησε τον αγώνα στις 13 Μαρτίου.

Η Παμούκ ήρθε στο νοσοκομείο με τα παιδιά του ιδιοκτήτη Τσακμάκ και άρχισε να περιμένει μπροστά από την πόρτα εισόδου. Ο σκύλος, που φροντιζόταν από το παραϊατρικό προσωπικό, συνέχισε να περιμένει στην πόρτα του νοσοκομείου και μετά από 14 μέρες επέστρεψε στο σπίτι με τον ιδιοκτήτη του και τώρα συνεχίζει να περιμένει τον ιδιοκτήτη του έξω από το σπίτι του.

Ο γιος του Μετίν Τσακμάκ περιέγραψε τι συνέβη ως εξής: «Παρακολουθώντας το παιχνίδι το βράδυ της 13ης Μαρτίου, στον πατέρα μου δεν άρεσε η πορεία του πρώτου ημιχρόνου και θύμωσε. Η Γαλατασαράι κέρδισε τον αγώνα αλλά ο πατέρας μου αρρώστησε 10 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα. Έκανε χειρουργική επέμβαση και ήταν στο νοσοκομείο για 14 ημέρες. Ο σκύλος του πατέρα μου, η Παμούκ, δεν τον άφησε μόνο του».

Επίσης η Μποντζούκ περίμενε

Στην Τραπεζούντα, στις 19 Ιανουαρίου, η Μποντζούκ περίμενε τον ιδιοκτήτη του, Τζεμάλ Σέντουρκ, για πέντε ημέρες στην πόρτα του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν.

Πηγή: diken.com.tr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.