Γευμα προς τιμην των εργαζομενων καθαριοτητας του Δημου Κομοτηνης παρεθεσε η ΙΜΜΚ

«Δηλωτικό της τιμής και της αγάπης για την προσφορά τους στην πόλη» όπως τόνισε ο Μητροπολίτης

Το καθιερωμένο γεύμα προς τους εργαζομένους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής παρέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης, 9 Φεβρουαρίου η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Πρόκειται όπως εξήγησε στις σύντομες δηλώσεις του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ.Παντελεήμων για μια «παράδοση» της Μητρόπολης την οποία ωστόσο ανέκοψε τα τελευταία δύο χρόνια η πανδημία του κορωνοϊού, για να πραγματοποιηθεί ωστόσο φέτος, παρουσία επίσης του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη, του αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Λεβέντ Ισμαήλ, της προέδρου της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσας Λιβεριάδου, του προϊσταμένου της υπηρεσίας καθαριότητας κ. Νίκου Στεργιάδη καθώς και του συνόλου των εργαζομένων της υπηρεσίας που έδωσαν το παρών.

Όπως υπογράμμισε ο Μητροπολίτης το γεύμα αυτό αποτελεί ένα δείγμα εκτίμησης για τους συμπολίτες μας, τους «ανθρώπους του κόπου» όπως τους χαρακτήρισε που έχουν αναλάβει την καθαριότητα της πόλης μας και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε «να παρουσιάζει η πόλη μας μια εικόνα καθαρή και αξιοπρεπή».

«Το γεύμα αυτό είναι δηλωτικό της αγάπης και της τιμής για την προσφορά των ανθρώπων αυτών για την πόλη μας» επεσήμανε ο ίδιος ευχόμενος τόσο στους εργαζομένους της υπηρεσίας καθαριότητας όσο και στο σύνολο των πολιτών της Ροδόπης «να είναι καλά ούτως ώστε όλοι μαζί να απολαμβάνουμε μια όμορφη και καθαρή πόλη».

Με την σειρά του, τους εργαζομένους ευχαρίστησε και ο Δήμαρχος Κομοτηνής, υπογραμμίζοντας πως, σύμφωνα και με τους επισκέπτες της πόλης μας, η Κομοτηνή είναι μια καθαρή πόλη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.