Γενικη Συνελευση για τον Συνδεσμο Αποστρατων Σωματων Ασφαλειας Ν. Ροδοπης

Με σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης (Η Αγία Ειρήνη).

Στη Συνέλευση παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Ν. Ροδόπης Ταξίαρχος κ. Σεβδυνίδης Μιχαήλ, το τιμώμενο πρόσωπο και επίτιμος Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Παλπάνης Αλκιβιάδης, οι  πρόεδροι των Συνδέσμων: Δράμας κ. Τσούκας Στέργιος και ο Ταμίας  Μαυρουδής Βασίλειος, Ξάνθης κ. Καραπιπέρης Θεοφάνης και Αναπλ. Γραμματέας Ρηγάκης Γεώργιος, Έβρου ο Γ. Γραμματέας Χατζηαναγνώστου Κωνσταντίνος, η πρόεδρος του τοπικού τμήματος Διεθνούς Αστυνομίας (I.P.A.) Σκευά Ζωή και ο Γ. Γραμματέας Φεγγομύτης Δημήτριος, ο Βαλέρας Χρήστος Αντιπρόσωπος Ν. Ροδόπης του Ταμείου Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης, τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στον Σύνδεσμο, ο Παλπάνης Αλκιβιάδης και του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.

Ακόμη έγινε ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους απόστρατους (φορολογία αναδρομικών, επαναϋπολογισμός της σύνταξης και προσφυγές).

Επίσης εξειδικευμένα άτομα από τον Ερυθρό Σταυρό, η κ. Μπεναβίδου Γεωργία και Σταυρακίδου Χριστίνα, παρουσίασαν στα παρευρισκόμενα μέλη σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών.

Στο τέλος έγινε ψηφοφορία, όπου ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.