«Γεμισαν» οι αποθηκες του Δημου Κομοτηνης απο τα προιοντα για τους σεισμοπαθεις

Τα προϊόντα που συγκέντρωσαν όλοι οι Δήμοι της ΠΕΔ μεταφέρονται στην Κομοτηνή, για να γίνει διαλογή και να αποσταλούν στις περιοχές που επλήγησαν

Μεγάλη ήταν η προσφορά των συμπολιτών μας σε όλη την περιφέρεια ΑΜΘ, για την στήριξη των σεισμοπαθών μετά τους μεγάλους σεισμούς που έπληξαν Τουρκία και Συρία αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπων χωρίς σπίτια και περιουσίες.

Οι Δήμοι της Περιφέρειας, σχεδόν από την πρώτη στιγμή, μπήκαν μπροστά και πήραν πρωτοβουλίες για την συγκέντρωση ειδών, και οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία, ώστε να βοηθήσουν τους πληγέντες.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν σε όλους τους Δήμους της ΑΜΘ, μεταφέρονται αυτές τις ημέρες στην Κομοτηνή, όπου θα γίνει η διαλογή τους και θα καταμετρηθούν, ώστε να ενημερωθεί η ΚΕΔΕ, που έχει τον συντονισμό της πρωτοβουλίας όλων των Δήμων της χώρας, πόσα φορτηγά θα χρειαστούν για την μεταφορά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι χώροι του Πολυλειτουργικού, που βλέπετε στις φωτογραφίες, φιλοξενούν μόνο μέρος των ειδών που συγκεντρώθηκαν στο Δήμο Κομοτηνής, με τις αποθήκες στην καθαριότητα του Δήμου να αποτελούν τον κύριο χώρο συγκέντρωσης ειδών.

Μάλιστα όπως φαίνεται και ο χώρος στην καθαριότητα δεν θα φτάσει, και θα χρησιμοποιηθούν και οι αποθήκες της Αιγείρου, ώστε να μπορέσουν να τοποθετηθούν όλα τα είδη που προσέφεραν οι συμπολίτες μας από άκρη σε άκρη της Περιφέρειας, ώστε να απαλύνουν έστω και λίγο τον πόνο και την απώλεια όσων επλήγησαν από τους σεισμούς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.