Γεματο 2017 ετοιμαζει ο Πολιτιστικος Συλλογος Ροδιτη (Gallery)

Βραβεύοντας παράλληλα τους νεαρούς Ροδίτες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας του δραστήριου και δυναμικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου καθώς και εκπροσώπων Πολιτιστικών Συλλόγων από τη Ροδόπη.
 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος και η Πρόεδρος της ΔΕΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου.
 
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η Πρόεδρος του νέου ΔΣ του Συλλόγου κ. Άννα Παρασκευά, δίνοντας το στίγμα των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και των στοχεύσεων της νέας χρονιάς. Ο Σύλλογος λειτουργεί εργαστήρι με 4 χορευτικά τμήματα -παιδικά, εφήβων και ενηλίκων-, τμήματα ζούμπα -παιδικό και ενηλίκων-, τμήμα πολεμικών τεχνών, τμήματα κατασκευών -παιδικό και ενηλίκων- καθώς και φωτογραφίας ενηλίκων.
 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωση τα 2 παιδικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου παρουσίασαν χορούς από τη Θράκη ενώ των ενηλίκων από τη Μακεδονία και το παιδικό της ζούμπα όμορφες σύγχρονες χορογραφίες.
 
Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν και οι μαθητές από τον Ροδίτη που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
 

-Χρήστο Αρζουμανιάν στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλονίκης.
-Χριστίνα Ιωάννα Γκίνογλου στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης Κομοτηνής
-Ροδούλα Θεοδώρου στο ΤΕΙ Λογιστικής Καβάλας
-Χρυσόστομος Κεπελής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Σερρών
-Ασημίνα Νακούση στο Τμήμα Κτηνιατρικής Καρδίτσας
-Γεώργιος Ψαριάς στο Τμήμα Χημείας Ιωαννίνων
-Βασιλική Βάρναλη στο Παιδαγωγικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.