«Φροντιδα για ολους» στον Δημο Αρριανων απο τον Ομιλο Motor Oil και τους Γιατρους του Κοσμου

Σε Κύμη και Άνω Δροσίνη ιατρικές μονάδες για εξετάσεις στους κατοίκους

O Όμιλος Motor Oil και οι Γιατροί του Κόσμου, σε συνεργασία με τις εκάστοτε τοπικές αρχές, συνεχίζουν την υλοποίηση του προγράμματος «Φροντίδα για όλους», που αφορά σε επισκέψεις Κινητών Ιατρικών Μονάδων της Οργάνωσης παρέχοντας υπηρεσίες πρόληψης και αγωγής υγείας σε συνανθρώπους μας ανά την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1 Απριλίου οι ιατρικές μονάδες των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Οργάνης και ειδικότερα στο Δημοτικό Σχολείο Κύμης από τις 9:00 πμ. έως τις 15:00 μμ. Τις ίδιες ώρες θα βρίσκονται την Κυριακή 2 Απριλίου στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Δροσινής, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών της περιοχής.

Σκοπός του προγράμματος είναι η έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη υγείας στον γενικό πληθυσμό και η παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε διάφορες περιοχές της χώρας. Παράλληλα, στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η αγωγή υγείας στις τοπικές κοινότητες καθώς και η διασύνδεση και η παραπομπή στο δημόσιο σύστημα υγείας.   

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία οργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Αρριανών και τον Ιατρικό Σύλλογο Κομοτηνής και στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών πρόληψης και προαγωγής υγείας δίνεται η δυνατότητα ιατρικού ελέγχου από παθολόγο, παιδίατρο, καρδιολόγο και οφθαλμίατρο, ειδικότητες που κρίθηκαν αναγκαίες ύστερα από συνεννόηση με τις τοπικές αρχές.  

Ο Όμιλος Motor Oil με έντονο αίσθημα ευθύνης και λειτουργώντας εδώ και 50 χρόνια ως αναπόσπαστο κομμάτι των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, θέτει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της ευημερίας των συνανθρώπων μας. Σε αυτήν την κατεύθυνση, το πρόγραμμα «Φροντίδα για όλους» ταξιδεύει στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ώστε να υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τοπικές κοινότητες, σε συνεργασία πάντοτε με τους Γιατρούς του Κόσμου και τις εκάστοτε τοπικές αρχές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.