Φωτια στην Αλεξανδρουπολη: Εγκυος γεννησε την ωρα της εκκενωσης του νοσοκομειου

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Την ώρα που μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, με τις στιγμές να είναι δραματικές, μια συγκινητική ιστορία έρχεται να θυμίσει τη νίκη της ζωής ενάντια σε όλες τις δυσκολίες.

Μια έγκυος γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη στιγμή της εκκένωσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, τα ξημερώματα της Τρίτης (22/08), με τους ασθενείς να μεταφέρονται στο λιμάνι.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη έφτασε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με διαστολή 4, ενώ είχε φύγει από τη Μάκρη, όπου έμενε, λόγω εκκένωσης του οικισμού και τα νερά της έσπασαν στη διαδρομή. Αφίχθη μαζί με τον σύζυγό της, συνοδεία μοτοσικλετιστών της αστυνομίας, ωστόσο, εκείνη την ώρα το Νοσοκομείο εκκενωνόταν, οπότε έπρεπε να βρεθεί μία λύση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, στήθηκε μια μικρή επιχείρηση, με την 32χρονη να μπαίνει σε ασθενοφόρο μαζί με έναν γιατρό και μια μαία, ώστε να φύγουν προς το Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου. Όμως, μέσα στο ασθενοφόρο, στο ύψος του Προβατώνα, σταμάτησαν το ασθενοφόρο και ξεγέννησαν τη γυναίκα, με τον τοκετό να είναι επιτυχημένος.

Μάλιστα, η κ. Μαρία Στύλου, περιέγραψε με ακρίβεια όσα συνέβησαν, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό «μια πνοή ελπίδας» μέσα σε όλο αυτό που συμβαίνει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.