Φωταγωγηθηκε το Χριστουγεννιατικο δεντρο στην κεντρικη πλατεια της Ξυλαγανης

Υπό βροχή κατά διαστήματα η πρώτη φωταγώγηση δέντρου για τον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών

Υπό βροχή, κατά διαστήματα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 17. Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Ξυλαγανής.

Η πρώτη φωταγώγηση δέντρου για τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο κ.Ντίνο Χαριτόπουλος, υπό τους ήχους της χριστουγεννιάτικης μουσικής από την Φιλαρμονική του Δήμου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές σαν Παραμύθι».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την άφιξη του Άη Βασίλη ο οποίος μοίρασε δώρα ενώ κατά την διάρκεια αυτής οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου της Ξυλαγανής τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου ακολούθως παρουσίασαν ένα τραγούδι στη νοηματική γλώσσα, για να ακολουθήσουν οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Ξυλαγανής με τραγούδια στην Αγγλική, Γαλλική και Γερμανική γλώσσα.

Παραδοσιακούς ήχους των Χριστουγέννων τραγούδησε η Χορωδία του Συλλόγου Πατεράδων, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρονταν εδέσματα δια χειρός των μελών των Συλλόγου Γυναικών Ξυλαγανής, Συλλόγου Πατεράδων και Πολιτιστικού Ομίλου Ξυλαγανής, καθώς και της Κ.Ε.Μ.Α.Σ.

Στο σημείο επίσης βρέθηκε και κινητή μονάδα του ΚΕ.Θ.Ε.Α – ΚΙΒΩΤΟΣ στελέχη της οποίας ενημέρωναν τους παρευρισκομένους για το έργο και την λειτουργία του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.