Φωταγωγηση υπο βροχη για το Χριστουγεννιατικο Δεντρο της Ξυλαγανης

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις «Γιορτές σαν Παραμύθι» του Δήμου Μαρωνείας Σαπών

Δεν πτόησε η βροχή τους Ξυλαγανιώτες που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στην Κεντρική πλατεία Ξυλαγανής, για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, την πρώτη για τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές σαν Παραμύθι».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την άφιξη του Άη Βασίλη, που κάθισε στο θρόνο του πριν πραγματοποιήσει την αφή ο Δήμαρχος κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου.

Τη σκυτάλη πήραν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου της Ξυλαγανής με  χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ ακολούθησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου με ένα τραγούδι στη νοηματική γλώσσα, για να ακολουθήσουν οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Ξυλαγανής με τραγούδια στην Αγγλική, Γαλλική και Γερμανική γλώσσα, και να κλείσουν με την Χορωδία του Συλλόγου Πατεράδων.

Στο χώρο λειτουργούσε bazaar με στολίδια που δημιούργησαν ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Ξυλαγανής και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου, για την ενίσχυση των δράσεων τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρονταν εδέσματα που παρασκεύασαν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ξυλαγανής, του Συλλόγου Πατεράδων, του Πολιτιστικού Ομίλου Ξυλαγανής, καθώς και της Κ.Ε.Μ.Α.Σ.

Στο σημείο επίσης βρέθηκε και κινητή μονάδα του ΚΕ.Θ.Ε.Α – ΚΙΒΩΤΟΣ στελέχη της οποίας ενημέρωναν τους παρευρισκόμενους για το έργο και την λειτουργία του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.