Φιλοι Αδεσποτων Κομοτηνης: Εκκληση για τροφες

Περισσότερα από 200 ζώα ταΐζει η Ομάδα

Έκκληση για προσφορά τροφών κάνει η ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής». Όπως επισημαίνει σε ανάρτησή της σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφοντας την κατάσταση: «Τα μέλη της ομάδας Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής ταΐζουμε σε καθημερινή βάση πάνω από 200 πλάσματα, σκυλιά και γάτες. Καθημερινά δεχόμαστε πολλά μηνύματα για τραυματισμένα ζώα, κακοποιήσεις, αστείρωτα σκυλιά κτλ και αναγκαζόμαστε να κάνουμε πράγματα που είναι κανονικά υπό την ευθύνη των δήμων. Εξυπακούεται ότι είναι αδύνατο να ανταποκριθούμε σε όλα τα περιστατικά καθότι είμαστε εθελοντές και δεν πληρωνόμαστε από πουθενά, αντίθετα εμείς θυσιάζουμε ελεύθερο χρόνο και χρήματα για να φροντίσουμε όσα ζώα μπορούμε.

Για το λόγο αυτό βάζουμε νέα έκκληση για τροφές, οι οποίες θα πάνε σε ζώα που έχουμε και τα οποία είναι άρρωστα (κάνουν θεραπείες), τυφλά, κακοποιημένα, παρατημένα κτλ, και είναι γύρω στα 50 πλάσματα που χρήζουν άμεσης βοήθειας. Όλα τα σκυλιά που φροντίζουμε είναι διαθέσιμα για υιοθεσία (ήδη φέτος φτάσαμε τις 60 υιοθεσίες και συνεχίζουμε).

Δυστυχώς οι εκκλήσεις σας για βοήθεια σε ζώα είναι καθημερινές και ανταποκρινόμαστε στις πιο πολλές ενώ οι δικές μας εκκλήσεις λίγες και ανταποκρίνονται συνήθως λίγα άτομα. Περιμένουμε τη βοήθεια σας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.