Φιαλες υγραεριου προσπαθησε να βαλει λαθραια στη χωρα απο τη Νυμφαια 43χρονος

Συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 43χρονος, διότι επιχείρησε να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, μεταφέροντας με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, τρεις φιάλες υγραερίου, για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Κατασχέθηκαν οι παραπάνω φιάλες υγραερίου.

Στην Καβάλα συνελήφθη 45χρονος Βούλγαρος κατηγορούμενος για οικονομικά αδικήματα στη χώρα του

Συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 45χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές της Βουλγαρίας, για οικονομικά αδικήματα. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

Με πλαστό 50ευρώ προσπάθησε να βάλει βενζίνη 42χρονη Αλβανή στη Δράμα

Συνελήφθη την Τρίτη το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 42χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για κυκλοφορία παραχαραγμένου χαρτονομίσματος. 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη 42χρονη, διότι μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στη Δράμα, όπου πραγματοποίησε συναλλαγή, χρησιμοποιώντας ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. 
Κατασχέθηκε το παραπάνω πλαστό χαρτονόμισμα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Ναρκωτικά «μύρισε» αστυνομικός σκύλος σε δύο οικίες 22χρονου στην Ορεστιάδα

Συνελήφθη την Τρίτη το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 22χρονος, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε δύο οικίες του, καθώς και την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 12,4 γραμμαρίων,  μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Σύλληψη 2 αλλοδαπών για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

Συνελήφθησαν την 14-7-2015 το μεσημέρι, στην Κεραμωτή Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας 24 και 23 ετών, διότι κατελήφθησαν να ασκούν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 2.000 περίπου είδη παρεμπορίου (γυαλιά ηλίου, φο μπιζού, ρολόγια χειρός, παιχνίδια κ.α.) στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη, ενώ επιβλήθηκαν στους δράστες τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.