Φερνει αποτελεσματα η εξωστρεφεια του Κεντρου Κοινωνικης Προνοιας ΑΜΘ

Έτοιμοι να προχωρήσουν στη διαμόρφωση του αίθριου στο Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής

Η διαμόρφωση του αιθρίου του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, είναι η επόμενη πρόκληση για τα στελέχη του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ, μετά την πρόσφατη λειτουργία του υδροθεραπευτηρίου για πρώτη φορά εδώ και 25 χρόνια.

«Από τη στιγμή που λειτούργησε το υδροθεραπευτήριο, η ανακούφιση που πήραν τα παιδιά ήταν πολύ μεγάλη» σημείωσε η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Αναστασία Τζαμπαζλή, που τόνισε πως το επόμενο έργο που θα πραγματοποιήσουν είναι η διαμόρφωση του αίθριου που υπάρχει στις θεραπευτικές εγκαταστάσεις του Παραρτήματος.

Όπως είναι γνωστό, με το πιο πρόσφατο Santa Run συγκεντρώθηκαν χρήματα για την διαμόρφωση του υπαίθριου χώρου του Κέντρου, σε ένα λειτουργικό, εκπαιδευτικό, αθλητικό χώρο για τα παιδιά.

Σε αυτό το χώρο θα μπορούν όσα από τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα, να ψυχαγωγούνται και να ασκούνται καθημερινά.

Όλα αυτά τα πέτυχαν, σημείωσε η κ. Τζαμπαζλή, γιατί είχαν σημαντική εξωστρέφεια, και αυτό είναι το στοίχημα για αυτούς, να ανοίξουν τις δομές για να έρθει κοντά η κοινωνία, και να την έχουν σύμμαχο και αρωγό σε ό,τι μπορούν να πραγματοποιήσουν για να ανακουφίσουν τα άτομα με αναπηρία της ΑΜΘ.

Για αυτό και ευχαρίστησε όλη την κοινωνία αλλά κι όλους όσους στηρίζουν το έργο τους στον πρώτο και δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.