«Φανταζεσαι μια θαλασσα με περισσοτερα πλαστικα απο ψαρια;»

Νέα πράσινη αποστολή από τον Δήμο Κομοτηνής

«Φαντάζεσαι μία θάλασσα με περισσότερα πλαστικά από ψάρια;» μας ρωτά η νέα πράσινη αποστολή του δήμου Κομοτηνής, επισημαίνοντας πως στην Ελλάδα, τα πλαστικά απορρίμματα που καταλήγουν στα υδάτινα οικοσυστήματα ξεπερνούν το 50% των συνολικών απορριμμάτων. Στόχος της Πράσινης Αποστολής του Followgreen Δήμου Κομοτηνής αποτελεί η ενημέρωση του κοινού για τις συνέπειες των πλαστικών απορριμμάτων και των μικροπλαστικών στα θαλάσσια οικοσυστήματα και τον άνθρωπο, καθώς και για τους τρόπους αντιμετώπισης της θαλάσσιας ρύπανσης.

Να θυμίσουμε ότι κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης, για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης, καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – GreenMission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση. 

Λάβετε μέρος στο Green Mission & Κέρδισε μια Ισοθερμική Τσάντα παραλίας μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου: www.followgreen.gr/komotini/Mission/Single/3237

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη της/του νικήτριας /τή της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής της/του νικήτριας/τή μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων της/του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.