Εξω απο το Εργατικο Κεντρο Θεσσαλονικης αντι της Κομοτηνης η απεργιακη συγκεντρωση της 10ης Ιουνιου

Ακύρωση της εδώ συγκέντρωσης ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο και μεταφορά στην Θεσσαλονίκη αποφάσισε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής

Στην Θεσσαλονίκη, αντί στον εξωτερικό χώρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί τελικά η απεργιακή συγκέντρωσης της 10ης Ιουνίου ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Με νεότερη ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής, εξηγεί ότι μετά από απόφαση της ΓΣΕΕ για την καλύτερη αποτελεσματικότητα της απεργίας της Πέμπτης 10 Ιουνίου να γίνουν τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, αποφάσισε να συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην Θεσσαλονίκη.

Για τον σκοπό αυτό η προγραμματισμένη συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο της Κομοτηνής, ακυρώνεται και προγραμματίζεται η μεταφορά όσον επιθυμούν να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη.

Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο από την Κομοτηνή την Πέμπτη 10 Ιουνίου με ώρα αναχώρησης  7:00   το πρωί από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί όλα τα σωματεία της δύναμης του να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής στο τηλέφωνο 2531103015 μέχρι τη Δευτέρα 7/6/2021.

Απευθύνει επίσης πρόσκληση σε όλα «τα διασπαστικά σωματεία της δύναμης του Ε.Κ.Κ. που θέλουν να διασπάσουν τη δύναμη της απεργιακής κινητοποίησης να ακολουθήσουν τα υπερκείμενα όργανά τους» καθώς και τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα «να παρευρεθούν στη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για να στείλουμε μήνυμα στην Κυβέρνηση και τον Χατζηδάκη πως το νομοσχέδιό τους βλάπτει τους Εργαζόμενους».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.