Εξειδικευμενη ομαδα του «Χαμογελου του Παιδιου» διπλα στους πυροπληκτους της Ροδοπης

Θα βρεθεί σε Σώστη, Πολύανθο και σε περιοχές που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές

Στις πυρόπληκτες περιοχές της Ροδόπης, θα βρίσκεται από αύριο Τετάρτη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» με εξειδικευμένη ομάδα νοσηλευτών, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και οδηγών, έπειτα από επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη.
Η εξειδικευμένη ομάδα του Οργανισμού, θα μεταβεί καταρχήν στο δημοτικό κατάστημα Σώστη, με το Κινητό Πολυϊατρείο “Ασκληπιός Ι” και “Ασκληπιός ΙΙ”, στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Πολυάνθου του Δήμου Ιάσμου και σε περισσότερες περιοχές για την στήριξη των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και σε συνεργασία με τους τοπικούς ιατρικούς και οδοντιατρικούς Συλλόγους και την 4η ΥΠΕ θα παρέχει, ιατρική φροντίδα, ιατρονοσηλευτικές πράξεις, ιατρικές συμβουλές/ κατευθύνσεις, δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη σε παιδιά και ενήλικες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε συμπολίτη που αντιμετωπίζει ανάγκη, με την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμήγια τα Παιδιά SOS 1056.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.