«Εξαφανιστηκε» το σπιτακι απο «Το Χαμογελο του Παιδιου» στην Θεσσαλονικη

Ιωάννα Μακρή «Σήμερα ήταν να γίνει η απεγκατάσταση του οικίσκου και όταν πήγαμε με τον γερανίστα μας στο σημείο, ο οικίσκος δεν υπήρχε πουθενά»

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Τέταρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην πλατεία της Αγίας Σοφίας, όπου μέχρι χθες ήταν τοποθετημένος ένας οικίσκος του «Χαμόγελου του Παιδιού». Άγνωστοι δράστες «σήκωσαν» το σπιτάκι και… εξαφανίστηκαν!

Όπως εξηγεί στο makthes.gr η Συντονίστρια Βορείου Ελλάδος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Ιωάννα Μακρή, τον οικίσκο τον έχει παραχωρήσει η εταιρία Kibbo, με σκοπό να τοποθετείται στο ίδιο σημείο διαχρονικά, σε συνεννόηση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Τροχαία και να μπορεί ο κόσμος να αγοράζει προϊόντα προς ενίσχυση του Οργανισμού.

«Σήμερα ήταν να γίνει η απεγκατάσταση του οικίσκου και όταν πήγαμε με τον γερανίστα μας στο σημείο, ο οικίσκος δεν υπήρχε πουθενά. Μάλλον κάποιοι με γερανοφόρο όχημα απομάκρυναν το σπιτάκι (6m. x 2,5m.) γιατί δεν τεμαχίζεται και δεν ξέρουμε ποιοι μπορεί να ήταν και για ποιο λόγο συνέβη αυτό. Είμαστε σε κατάσταση σοκ», προσθέτει.

«Εμείς είχαμε αδειάσει το χώρο για να μπορεί ο ιδιοκτήτης να το παραλάβει και να μας το δώσει την επόμενη χρονική περίοδο που θα το χρειαστούμε», συνεχίζει.

Η κ. Μακρή κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία. Από νωρίς το πρωί, έχει ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ, ο Δήμος, οι φορείς που προσέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες του, αλλά και οι υπεύθυνοι συντονιστές της επιχείρησης. Αυτή τη στιγμή, στο ΑΤ Λευκού Πύργου, βρίσκονται εκπρόσωποι του εθελοντικού οργανισμού όπου και καταθέτουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.