Εξαφανιση 49χρονης στην Ξανθη

Τα ίχνη της χάθηκαν στις 15 Μαΐου από την περιοχή του Κύρνου

Στις 15.05.2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κύρνου Ξάνθης, η Κιαζήμ Ογλού (επ) Ανιφέ (ον), 49 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Κιαζήμ Ογλού (επ) Ανιφέ (ον) στις 22.05.2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Κιαζήμ Ογλού (επ.) Ανιφέ (ον.) έχει ύψος 1.54 μ., ζυγίζει 110 kg, έχει μακριά ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε λουλουδάτο παντελόνι, καφέ μακρυμάνικη μπλούζα, καφέ ζακέτα, πορτοκαλί μαντήλα και κόκκινες παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.