Εξ αποστασεως η εξεταστικη του χειμερινου εξαμηνου

Ο υφ. Παιδείας Άγγελος Συρίγος έδωσε και μια εικόνα για το τι αναμένεται να γίνει ως προς την διδασκαλία του εαρινού εξαμήνου

Εξ αποστάσεως, κι όχι δια ζώσης θα πραγματοποιηθεί η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου στα ελληνικά πανεπιστήμια, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, Άγγελου Συρίγου σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

Ειδικότερα όπως εξήγησε ο ίδιος η εξεταστική θα ξεκινήσει μετά την παράδοση των ακαδημαϊκών συγγραμμάτων, με τις όποιες καθυστερήσεις έχουν παρατηρηθεί σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, λόγω των εταιρειών ταχυμεταφορών που έχουν επιληφθεί του έργου της διανομής,  ωστόσο αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

Ο υφυπουργός Παιδείας όμως έδωσε και μια εικόνα για το τι αναμένεται να γίνει ως προς την διδασκαλία του επόμενου, εαρινού εξαμήνου, τονίζοντας πως η πρόθεση του Υπουργείου είναι η όποια απόφαση να αφορά στο σύνολο του εξαμήνου ούτως ώστε να αποφευχθούν οι διαφορετικές λογικές ανά μήνα. Σε κάθε περίπτωση οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα, που μάλλον αν κρίνουμε από τα υφιστάμενα θα «προκρίνει» την συνέχεια της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.