Εβρος: Πολυνεκρο τροχαιο στην Εγνατια Οδο

Όχημα με παράτυπους μετανάστες συγκρούστηκε Ι.Χ.

Νεκροί οι δύο οδηγοί και τέσσερις διακινούμενοι

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο 59ο χλμ. στον κόμβο της Μάκρης προς Κομοτηνή, όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 10 παράτυποι μετανάστες, μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τη Μάκρη προς Κομοτηνή, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί σφοδρά με ΙΧ που οδηγούσε 46χρονος, ο οποίος φέρεται να επέστρεφε από την εργασία του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αλλά ο οδηγός αυτού δεν συμμορφώθηκε και στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Στη συνέχεια το όχημα εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα της  Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης  – Κομοτηνής και να έχει προσκρούσει μετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός.

Από το ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο 46χρονος ημεδαπός οδηγός του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου και ο αλλοδαπός οδηγός του έτερου οχήματος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα μη νόμιμους μετανάστες, από τους οποίους υπήρξε θανάσιμος τραυματισμός των τεσσάρων και τραυματισμός των υπολοίπων έξι. Άπαντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Όπως μετέδωσε το ΕΡΤ Νews, δυο πυροσβεστικά οχήματα από την Αλεξανδρούπολη και τις Σάπες συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό τους, που ήταν ιδιαίτερα δύσκολος, αφού από την σφοδρή σύγκρουση δημιουργήθηκε μια άμορφη μάζα.

*Με πληροφορίες από ΕΡΤ News

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.