Εβρος: Νεα σοκαριστικα στοιχεια για τον θανατο της 28χρονης απο το Τυχερο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φέρει τραύμα από μαχαίρι

Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο, στην περίπτωση της 28χρονης κοπέλας από το Τυχερό Σουφλίου, που βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί στην περιοχή της Λευκίμμης, όπως είχαμε μεταδώσει νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, η κοπέλα που αγνοούνταν από χθες το απόγευμα και αναζητούνταν από την οικογένεια της, συγγενείς και φίλους, βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, κοντά στην καρδιά και σε μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων, όπου είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα της.

Στο σημείο αυτό την βρήκε ο θείος της, που μαζί με την οικογένεια της και τους συγγενείς την αναζητούσαν από χθες το απόγευμα και επειδή όλοι γνώριζαν πως συνήθιζε να πηγαίνει προς το βουνό τη Λευκίμμης, σήμερα το πρωί κινήθηκε σε αυτή την κατεύθυνση.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε πεσμένη, μαζί με την μοτοσικλέτα της σε μικρή χαράδρα και οι αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού αλλά και του Σουφλίου, που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ήταν μαχαιρωμένη στο στήθος, ενώ είχε ίχνη από μαχαιριές και στα χέρια.

Επιτόπου έφτασαν υψηλόβαθμα στελέχη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, αλλά και ιατροδικαστής, που έκανε μία πρώτη εκτίμηση εξετάζοντας το άψυχο κορμί της κοπέλας. Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, υπάρχουν στοιχεία που συγκλίνουν σε κάποια κατεύθυνση, αλλά δεν αποκλείει τίποτα. Θα ακολουθήσουν έρευνες που έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει  η περιοχή Τυχερού. Επίσης αναζητείται αν υπάρχει κάποια κάμερα οτιδήποτε, στην διαδρομή από το Τυχερό προς την Λευκίμμη και το σημείο, που βρέθηκε νεκρή η άτυχη 28χρονη, ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν μόνη της στην μοτοσικλέτα ή επέβαινε και κάποιος άλλος.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την θλιβερή είδηση, αφού η κοπέλα ήταν πολύ δραστήρια, καθώς συμμετείχε στα κοινά του χωριού και όλες τις εκδηλώσεις, ενώ ήταν επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που ετοιμάζονταν για την ερχόμενη Κυριακή.

Πηγή: evros-news.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.