Εβδομαδα «Ανοικτων Θυρων» απο το Τμημα Ελληνικης Φιλολογιας τον Μαρτιο

Ζωή Γαβριηλίδου: «Προσπαθούμε με αυτόν τον τρόπο να προσεγγίσουμε τους μελλοντικούς μας φοιτητές και να τους δείξουμε σε ποιους τομείς το Τμήμα μας υπερέχει»

Ομόφωνη απόφαση για τη διοργάνωση εβδομάδας «Ανοικτών Θυρών» έλαβε κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας. Σκοπός της εβδομάδας, που προγραμματίζεται για τον Μάρτιο του 2017, είναι η γνωριμία του μαθητικού πληθυσμού της Γ’ Λυκείου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με το Τμήμα, ενώ στην απόφαση προβλέπεται να αποσταλεί σχετική πρόσκληση στα Λύκεια της Περιφέρειας.
 
Οι επισκέψεις στο τμήμα θα διαρκούν μιάμιση ώρα και περιλαμβάνουν παρουσίαση του Τμήματος, του πρωτοποριακού προγράμματος σπουδών του, της Πρακτικής του Άσκησης, των δυνατοτήτων απασχόλησης μετά την αποφοίτηση καθώς και περιήγηση στους χώρους και τα εργαστήριά του.
 
«Προσπαθούμε με αυτόν τον τρόπο να προσεγγίσουμε τους μελλοντικούς μας φοιτητές και να τους δείξουμε σε ποιους τομείς το Τμήμα μας υπερέχει και γιατί πρέπει να μας δηλώσουν στα μηχανογραφικά ως πρώτη επιλογή» εξήγησε σε γραπτές της δηλώσεις η πρόεδρος του Τμήματος κ. Ζωή Γαβριηλίδου, καλώντας την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή του Τμήματος.
 
Σημειώνεται ότι όσα Λύκεια επιθυμούν να επισκεφτούν το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας κατά τον μήνα Μάρτιο μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2531039903 προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.