Ετοιμο να επιστρεψει το We Grow Kids Festival στην Κομοτηνη

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, με τη βοήθεια και εθελοντών από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων η καινοτόμα οργάνωση

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κομοτηνής, το αίτημα από τη μεριά των διοργανωτών του We Grow Kids Festival να συμμετάσχουν, ως εθελοντές, στην πραγματοποίηση του We Grow Kids Festival στην περιοχή της Εκτενεπόλ Κομοτηνής στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η καινοτόμα διοργάνωση που αποτελεί έμπνευση της Χριστίνας Σόφτα και της Ελευθερίας Κυρέζογλου, και υποστηρίχτηκε και από την ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, αποτέλεσε για δύο χρόνια, το 2018 και το 2019, σημείο συνάντησης μικρών και μεγαλύτερων συμπολιτών, καλλιτεχνών, εκπαιδευτικών, αθλητών κ.ο.κ. από όλη την Ελλάδα και κυρίως τόπο ανάπτυξης και υλοποίησης πολλών ονείρων των μικρότερων συμπολιτών μας.

Η πανδημία διέκοψε την πορεία αυτής της διοργάνωσης, όμως φέτος οι διοργανωτές φιλοδοξούν να επιστρέψουν δριμύτεροι στις 2,3 και 4 Σεπτεμβρίου, όπως ανέφερε η μία εκ των εμπνευστών της, η κ. Κυρέζογλου, προς τα μέλη του συμβουλίου.

Αφού περιέγραψε την έμπνευση και την πορεία του φεστιβάλ τα προηγούμενα χρόνια, η κ. Κυρέζογλου, επεσήμανε πως χρειάζεται μεγάλη βοήθεια τόσο στην προετοιμασία του χώρου, όσο και κατά την διάρκεια της πραγματοποίησής του.

«Όσο μεγαλώνει το Φεστιβάλ, τόσο μεγαλώνουν και οι ανάγκες» εξήγησε συμπληρώνοντας πως, έχουν πολλούς εθελοντές που συμμετείχαν τα δύο πρώτα χρόνια και οι εμπειρίες τους ήταν πολύ θετικές, ανάμεσα σε αυτούς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος. Για αυτό και ζήτησε την εθελοντική στήριξη των νέων στο φεστιβάλ, ελπίζοντας να γίνει σταθερή η συνεργασία, για να δουλεύουν από νωρίς μαζί και να στήνεται το φεστιβάλ αυτό, που οι διοργανωτές του θέλουν να θυμίζει αντίστοιχες Ευρωπαϊκές εκδηλώσεις.

«Θέλει ανθρώπους που μπορούν να το αγαπήσουν, και μπορεί πολύ εύκολα να αγαπηθεί» ανέφερε. Να θυμίσουμε πως το φεστιβάλ είναι ανοιχτό και δωρεάν για όλα τα παιδιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.