Εθιμοτυπικη επισκεψη του Διοικητη του  Δ’ Σωματος Στρατου στον Δημαρχο Κομοτηνης και τον Περιφερειαρχη

Τονίστηκε η από κοινού απόφαση συνέχισης της άψογης συνεργασίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Δήμαρχο Κομοτηνής, κ. Ιωάννη Γκαράνη ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος. Τον Διοικητή του Δ’ Σώματος  συνόδευε ο Ταξίαρχος της ΧΧΙ ΤΘΤ, Γεώργιος Μπόγδανος και ο Ταξίαρχος της 29ης Μ/ΠΤΑΞ ΠΖ, Παναγιώτης Λιόντος.

Η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα και τονίστηκε η από κοινού απόφαση συνέχισης της άψογης συνεργασίας, καθώς επίσης η τακτική επικοινωνία των δύο πλευρών.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ευχήθηκε στον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και του πρόσφερε τον αφιερωματικό τόμο για τα Εκατόχρονα της ελευθερίας της πόλης, με τίτλο «Διαβάζοντας» τὴν πόλη: Κουμουτζηνά, Γκιουμουλτζίνα, Κομοτηνὴ – Πρόσωπα καὶ κείμενα.

Επίσκεψη στον περιφερειάρχη

Ακολούθησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο

Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στο Διοικητή δύναμη και καλή επιτυχία στην αποστολή του και τόνισε τη διαχρονική συνεργασία και την αμοιβαία στήριξη μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δ’ Σώματος Στρατού προς όφελος των πολιτών, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας.

Τον Διοικητή του Δ’ ΣΣ συνόδευαν ο Διοικητής της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας «ΠΙΝΔΟΣ», Ταξίαρχος Γεώργιος Μπόγδανος, και ο Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ» Ταξίαρχος Παναγιώτης Λιόντος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.