Εθιμοτυπικες επισκεψεις του νεου Γενικου Περιφερειακου Αστυνομικου Διευθυντη ΑΜΘ

Συναντήθηκε με Αρχές και θεσμικούς φορείς σε Έβρο, Ροδόπη και Ξάνθη

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων σε Αρχές και θεσμικούς φορείς των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης πραγματοποίησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Ιωάννης Καραμανλής, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, συνοδευόμενος από τους Αστυνομικούς Διευθυντές της Αλεξανδρούπολης, της Ροδόπης και της Ορεστιάδας, συναντήθηκε με τους Σεβασμιώτατους Μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμο, Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, Ξάνθης και Περιθωρίου κ.κ. Παντελεήμων, Διδυμοτείχου – Ορεστιάδος & Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνό, με  τον Σοφολογιότατο Τοποτηρητή Μουφτείας Κομοτηνής κ. Χαλήλ Τζιχάτ, με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Ευάγγελο Πουλίλιο και τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ.  Ιωάννη Γκαράνη, οι οποίοι τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα κοινού, τοπικού ενδιαφέροντος.

Οι συναντήσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα με τους λοιπούς θεσμικούς φορείς της  Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.