Εθιμοτυπικες επισκεψεις σε Περιφερειαρχη, Αντιπεριφερειαρχη και Δημαρχο

Από τους νέους Αστυνομικούς Διευθυντές Καβάλας και Ροδόπης και του νέου Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργο Παυλίδη και στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Χρήστο Μέτιο πραγματοποίησαν διαδοχικά, οι νέοι Αστυνομικοί Διευθυντές, Καβάλας κ. Γ. Γκράνας και Ροδόπης κ.Μ. Σεβδυνίδης όπως κι ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΑΜΘ, κ. Ι. Βασιλειάδης, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016.
 
Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ ευχήθηκε αντίστοιχα, στους νέους Αστυνομικούς Διευθυντές Καβάλας και Ροδόπης και στον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, κάθε επιτυχία με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους.
 
Χθες οι νέοι Αστυνομικοί Διευθυντές, Καβάλας και Ροδόπης όπως κι ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΑΜΘ, επισκέφθηκαν και τον Δήμαρχο Κομοτηνής.
 
Εξαίροντας την εμπειρία και τις ικανότητές τους, ο Δήμαρχος τους ευχήθηκε ευδόκιμη θητεία, και από κοινού επιβεβαιώθηκε η πρόθεση για συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας τους. 

Το «ευχαριστώ» του Γεώργιου Γκράνα κατά την αποχώρησή του από την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης

«Αποχωρώ από την Κομοτηνή με τις καλύτερες αναμνήσεις»
 
Λίγο νωρίτερα, το δικό του ευχαριστώ μέσω γραπτής δήλωσης εξέφρασε ο απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης κ. Γεώργιος Γκράνας που μετά τις κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας μετατέθηκε στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Καβάλας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γκράνα: 
 
«Έπειτα από ένα χρόνο στο Νομό Ροδόπης, αποχωρώ για τον Νομό Καβάλας, όπου αναλαμβάνω καθήκοντα Διευθυντού της εκεί Διεύθυνσης Αστυνομίας και αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις από καρδιάς ευχαριστίες μου στους κατοίκους του Νομού Ροδόπης, τις Θρησκευτικές, Πολιτικές, Στρατιωτικές και λοιπές Αρχές, τους φορείς, καθώς και τα Μ.Μ.Ε., για την πολύτιμη συμπαράσταση και συνεργασία τους την εκτέλεση της αποστολής μου.
 
Αποχωρώ από την Κομοτηνή με τις καλύτερες αναμνήσεις, πλήρης εμπειριών και με την αίσθηση ότι από τη θέση του Διευθυντή, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκπλήρωση των καθηκόντων μου.
 
Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης για την συνεργασία, τον καθημερινό αγώνα και την προσφορά του, προτρέποντάς το να συνεχίσει με αμείωτο ενδιαφέρον και ζήλο τις προσπάθειες για τη διασφάλιση της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, χωρίς υπερβολές, αλλά και χωρίς εκπτώσεις, αναγάγοντας το επάγγελμά μας σε λειτούργημα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.