Εθελοντικος καθαρισμος του οικισμου της Καρυδιας

Από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυδιάς και τα μέλη του Συνδέσμου Αγάπης «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»

Με φτυάρια, σκούπες και βούρτσες πέρασαν το απόγευμα του Σαββάτου τους οι κάτοικοι του οικισμού της Καρυδιάς, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυδιάς καθώς επίσης και μέλη του Συνδέσμου Αγάπης «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» με στόχο τον καθαρισμό και τον ευπρεπισμό του οικισμού εν όψει και της καλοκαιρινής περιόδου και της επισκεψιμότητας που αναμένεται να έχει το χωριό.
 
Ο εθελοντικός αυτός καθαρισμός εντάσσεται στα πλαίσια των εθελοντικών δράσεων που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι άφησαν για ένα απόγευμα τις δουλειές τους για να καθαρίσουν, να ασβεστώσουν τα κράσπεδα, να κόψουν τα χόρτα και γενικότερα να κάνουν ό,τι περνά από το  χέρι τους για τον καλλωπισμό του χωριού.
 
 

Γιώργος Αθανασιάδης
 
«Θέλουμε ένα όμορφο και καθαρό χωριό ελπίζοντας σε κάποιες επενδύσεις ή σε άλλες πρωτοβουλίας κάποιων ανθρώπων που θα δουν με άλλο μάτι την Καρυδιά»

 
«Είναι η πρώτη φορά και ελπίζουμε ότι θα ξαναγίνει, γιατί βλέπουμε ότι ο κόσμος το αγκαλιάζει και το θέλει» δήλωσε στον «ΠτΘ» ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Γιώργος Αθανασιάδης υπογραμμίζοντας στη συνέχεια, πως εν μέσω της οικονομικής κρίσης τα μέσα που διαθέτει ο δήμος δεν επαρκούν και χρειάζεται η δραστηριοποίηση των ίδιων των κατοίκων για το καλό  του χωριού.
 
Άλλωστε, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, ο οικισμός της Καρυδιάς τυγχάνει μεγάλης επισκεψιμότητας και από το εξωτερικό, από Βούλγαρους και Ρουμάνους τουρίστες λόγω του κάθετου άξονα, με αποτέλεσμα «να θέλουμε ένα όμορφο και καθαρό χωριό ελπίζοντας σε κάποιες επενδύσεις ή σε άλλες πρωτοβουλίας κάποιων ανθρώπων που θα δουν με άλλο μάτι την Καρυδιά».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.