Εθελοντικος καλλωπισμος του προαυλιου χωρου του 6ου Δημοτικου Σχολειου Κομοτηνης

Συμμετέχει στην εθελοντική δράση Let’s Do it Greece ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου

Στο πλαίσιο του Let’s Do It Greece, με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, με την υποστήριξη των εθελοντών της ομάδας «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή» του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, θα ανανεώσουν τον προαύλιο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, την Κυριακή 7 Απριλίου στις  10:00.
 
Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με μαθητές και γονείς, θα βαφτούν τα κάγκελα του σχολείου και θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση στον προαύλιο χώρο.
 
Όπως εξηγούν οι εμπνευστές της δράσης «στόχος δεν είναι απλώς να καλλωπίσουμε τον προαύλιο χώρο του σχολείου μας αλλά να συνεργαστούμε ως προς μία κατεύθυνση που προωθεί την αλλαγή της νοοτροπίας των ανθρώπων γύρω μας και την ανάδειξη της σημασίας να διατηρούμε την εικόνα της περιοχή μας καθαρή, δείχνοντας έτσι την αγάπη μας προς αυτήν!».
 
Το Let’s do it Greece 2019 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκστρατείες εθελοντισμού στην Ελλάδα. Πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε ολόκληρη τη χώρα, ομορφαίνοντας και προστατεύοντας περισσότερα από 1.200 σημεία, μέσα σε μία μέρα. Πρόκειται για μία προσπάθεια η οποία ξεκίνησε από νέα παιδιά, μαθητές περιβαλλοντικής ομάδας σχολείου, που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Φέτος, το όνειρό τους να ενώσουν όλη την Ελλάδα γίνεται πραγματικότητα για έβδομη συνεχή χρονιά και πλέον έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.
 
Θεματική της φετινής δράσης είναι η Οικογένεια θέλοντας να σταλεί παντού ένα δυνατό μήνυμα για τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν όλους όσους ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.