Εθελοντικη αιμοδοσια απο τους αστυνομικους της Ροδοπης για τους πληγεντες της Αττικης

Υπενθυμίζουν πως «συνεχίζει να υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα»

Κάλεσμα για όσο το δυνατόν ευρύτερη συμμετοχή των συναδέλφων τους απευθύνουν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και η Τοπική Διοίκηση Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουν και θα διαρκέσει από τις 30 Ιουλίου μέχρι και 3 Αυγούστου καθώς όπως υπενθυμίζουν «συνεχίζει να υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα».
 
Παράλληλα οι δύο οργανώνεις εκφράζουν σε σχετικό τους μήνυμα τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων. 

Αναλυτικά το κάλεσμά τους: 

«Τις τελευταίες ώρες η πατρίδα μας δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τον Ν. Αττικής και στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 70 συνανθρώπους μας. Οι αστυνομικοί του Ν. Ροδόπης δεν θα μπορούσαν να μείνουν απαθείς σε όλο αυτό το μεγάλο δράμα.
 
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων συμπολιτών μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όσους δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
 
Εξαίρουμε το έργο αυτών που ακατάπαυστα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και σώζουν ζωές, τους συναδέλφους μας αστυνομικούς, τους Πυροσβέστες, Λιμενικούς, τα πληρώματα  πυροσβεστικών αεροσκαφών, τους διασώστες του ΕΚΑΒ, τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και όλους τους απλούς πολίτες.
 
Τα Διοικητικά Συμβούλια των ενώσεων μας αποφάσισαν από κοινού την αποστολή βοήθειας στους πληγέντες με την στήριξη και συνδρομή όλων των αστυνομικών που υπηρετούν στο νομό μας. Κατόπιν επικοινωνίας με το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και με την Π.Ο.Α.Σ.Υ. ενημερωθήκαμε πως έχουν καλυφθεί στο έπακρο τα είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια, ωστόσο συνεχίζει να υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα.
 
Ως εκ τούτου απευθύνουμε κάλεσμα στα μέλη των ενώσεών μας για όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και προγραμματίζουμε, εθελοντική αιμοδοσία από 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου και ώρες 09:30΄ έως 13:30΄ και 18:00΄ έως 19:30΄.
 
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το τηλ. 25313-51533.
 
Επίσης αποφασίστηκε  έκτακτη εισφορά 3 ευρώ από τα μέλη μας για την αποστολή χρηματικής βοήθειας στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και δοκιμάζονται».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.