Ερυθρος Σταυρος: Προγραμμα εκπαιδευσης στην βασικη υποστηριξη ζωης και χρηση απινιδιστη

Την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου

Νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης πάνω στην «Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED) για ενήλικες, παιδιά και βρέφη», διοργανώνει αύριο Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου από τις 15:30 έως 21:30, το παράρτημα Ροδόπης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης δημιουργήθηκε το 2008 και αποσκοπεί στην αύξηση του αριθμού των εκπαιδευμένων πολιτών, κάθε ηλικίας, στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση «ΚΑΑ» και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή “ΑΕΑ – AED” για ενήλικες, παιδιά και βρέφη.

Υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ και CPR/AED», με ύλη προσαρμοσμένη, εναρμονισμένη και σύμφωνη με τις τελευταίες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC).

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης πραγματοποιείται θεωρητική και πρακτική εξάσκηση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδιστές.

Info:

  • Διάρκεια 6 ώρες (1 ημέρες)
  • Κόστος συμμετοχής είκοσι ευρώ (20€)
  • Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ο εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης, με ισχύ σε παγκόσμιο επίπεδο για 5 χρόνια.
  • Για κρατήσεις θέσεων στο 6947372376

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.