Εργασιες αναβαθμισης και εκσυγχρονισμου στους παιδικους σταθμους Σαπων και Ξυλαγανης

Νέο τμήμα βρεφών θα διαμορφωθεί στο Παιδικό Σταθμό Σαπών

Με στόχο τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του, ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών προχωρά σε σειρά παρεμβάσεων στους παιδικούς σταθμούς του.

Στο πλαίσιο αυτό με την συμμετοχή τριών εταιριών ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες και αναδείχθηκε ο προσωρινός ανάδοχος του έργου, προϋπολογισμού 146.243 ευρώ, που χρηματοδοτείται από την ΕΕΤΑΑ και πόρους του Δήμου.   

Προβλέπει οικοδομικές, υδραυλικές, ηλεκτρομηχανολογικές και άλλες εργασίες στους παιδικούς σταθμούς των Σαπών και της Ξυλαγανής μεταξύ των οποίων: κατασκευή ράμπας ΑμεΑ, αντικατάσταση παραθύρων και τοποθέτηση υαλοπινάκων ασφαλείας, αποκατάσταση στέγης και στεγανοποίηση, αντικατάσταση κεντρικών και βοηθητικών εισόδων, αντικατάσταση ειδών υγιεινής  και κατασκευή νέων WC, αντικατάσταση φωτιστικών κ.ά.

Επίσης, σε αίθουσα του παιδικού σταθμού Σαπών θα διαμορφωθεί  νέο τμήμα βρεφών που θα περιλαμβάνει και αίθουσα απασχόλησης -αίθουσα ύπνου και χώρο αλλαγών-λουτρού.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών συνεχίζει αποφασιστικά το έργο της με στόχο να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας, αναβαθμίζοντας τις υποδομές της και παρέχοντας ουσιαστική στήριξη στον θεσμό της οικογένειας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.