Εργα σε δρομους των οικισμων θα πραγματοποιησει ο Δημος Κομοτηνης

Με την ένταξη του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας οδών Δήμου Κομοτηνής», ύψους 2.140.000 ευρώ, στο Ταμείο Ανάκαμψης

Βελτιώσεις σε δρόμους στους οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής, αλλά και εργασίες οδοφωτισμού θα πραγματοποιηθούν μέσω του Ταμειου Ανάκαμψης, μετά την ένταξη του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας οδών Δήμου Κομοτηνής», με προϋπολογισμό 2.140.000 ευρώ.

Το έργο αφορά την εκτέλεση εργασιών για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας οδών στην περιοχή του Δήμου Κομοτηνής και αποσκοπούν στη βελτίωση της παρεχόμενης οδικής ασφάλειας και τη μείωση των ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα η μελέτη αφορά οδούς στην περιοχή των οικισμών Αιγείρου, Νέας Καλλίστης μήκους, Κοσμίου και Αγίων Θεοδώρων, οδούς εντός οικισμών Αιγείρου, Βοσπόρου και παραθεριστικού οικισμού Αρωγής αλλά και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες σε δρόμους και πεζόδρομους ευθύνης του Δήμου εντός της Κομοτηνής.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καρασταύρου, θα κατασκευαστεί περιμετρικός δρόμος στον οικισμό του Αιγείρου προς Πόρπη, καθώς και κεντρικοί δρόμοι εντός του οικισμού της Αρωγής.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις στο δρόμο στην έξοδο του οικισμού Κοσμίου, αγροτικού δρόμου προς της εγκαταστάσεις της «Δέλτα» στο αγρόκτημα Αιγείρου, αγροτικού δρόμου στο αγρόκτημα Καλλίστης που ενώνει τον δρόμο Καλλίστη-Πόρπη με το παλιό Εθνικό δίκτυο Κομοτηνής-Ξάνθης και αγροτικού δρόμου στο αγρόκτημα Αγίων Θεοδώρων.

Όσο για τις παρεμβάσεις φωτισμού, θα τοποθετηθούν ιστοί μαζί με φωτιστικά LED σε δρόμους στην περιοχή της Εκτενεπόλ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.