Εργα αποκαταστασης και αναβαθμισης σε γηπεδα του Πανθρακικου Σταδιου

Δέσμευση του γ.γ. Αθλητισμού σε συνάντηση με τη διοίκηση του σταδίου

Το Πανθρακικό Εθνικό Στάδιο Κομοτηνής επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός συνοδεία του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη κ. Δημήτρη Χαρίτου. Σε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με τη διοίκηση του Σταδίου τονίστηκε ο σημαντικός ρόλος του ως πόλος έλξης για άθληση και ψυχαγωγία χιλιάδων συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των νέων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε εκ μέρους της διοίκησης του σταδίου η αναγκαιότητα να γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις με προτεραιότητες, για την αναβάθμιση των γηπέδων και των άλλων χώρων που για πολλά χρόνια είχαν αφέθηκαν στην τύχη τους.

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας εξέφρασε τη δέσμευση ότι θα προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν έργα που έχουν ήδη ενταχθεί στο Π.Δ.Ε. του Υπ. Αθλητισμού, όπως η αναβάθμιση των τεσσάρων γηπέδων του τένις με επανατοποθέτηση καινούργιων δαπέδων, η αναμόρφωση των τριών γηπέδων (μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ) με την τοποθέτηση τάπητα, η επέκταση του φωτισμού και άλλων,
 
«Πρόκειται για έργα που θα αναβαθμίσουν τον χώρο και θα δώσουν ανάσα στην περιοχή» εξήγησε σε δηλώσεις του ο κ. Δημήτρης Χαρίτου προσθέτοντας πως «αξίζουν τα συγχαρητήρια στη Διοίκηση που ακούραστη με μεράκι και εθελοντική δουλειά βελτίωσε ήδη αισθητά τη λειτουργία του σταδίου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.