Ερχεται μονοδρομηση στο δρομο για την Πανεπιστημιουπολη

Λόγω των εργασιών που θα γίνουν για την εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου

Μονοδρόμηση του δρόμου προς την Πανεπιστημιούπολη θα γίνει το επόμενο διάστημα, για να προχωρήσουν με ασφάλεια τα έργα κατασκευής της επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου προς την Πανεπιστημιούπολη.

Συγκεκριμένα μετά τη διάβαση της γέφυρας του Βοζβόζη, το ρεύμα από Κομοτηνή αντί να συνεχίζει ίσια θα στρίβει από την οδό Ρηγίου (παράλληλα με το ποτάμι και δίπλα από τον Ήφαιστο) στην επαρχιακή οδό Πανεπιστημιούπολης – Καρυδιάς και από κει στρίβοντας αριστερά θα συνεχίζει για την Πανεπιστημιούπολη.

Τα έργα της εταιρείας θα συνεχιστούν επί του δρόμου προς την πανεπιστημιούπολη, ώστε να φτάσει, όπως είναι ο σχεδιασμός, η γραμμή στις εγκαταστάσεις του ΔΠΘ, το οποίο σε δεύτερη φάση θα πρέπει να αναλάβει την κατασκευή εσωτερικού δικτύου εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Μετά από πρόταση του Αντιδημάρχου Έργων κ. Δημήτρη Καρασταύρου, τόσο η Αρμόδια επιτροπή Ποιότητας Ζωής όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο γνωμοδότησε θετικά για το τμήμα της μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο του έργου: «Κατασκευή δικτύου πολυαιθυλενίου και συνδέσεις οικιακών και εμπορικών πελατών στα δίκτυα χαμηλής πίεσης (4bar) στον Νομό Ροδόπης της Π.Α.Μ.-Θ», που αφορά το Δήμο Κομοτηνής, με την προσθήκη ότι η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα γίνεται με φανάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Συμβούλιο ενέκρινε και την μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο του έργου: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Μεγάλου Δουκάτου» της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.