Επτα συλληψεις για ναρκωτικα στην ΑΜΘ σε μια βδομαδα

Κατασχέθηκε ποσότητα και κλώνοι κάνναβης

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 15-11-2023 έως και 21-11-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Καβάλας, Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης έξι ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν πέντε ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από μία οικία, δύο οχήματα και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, συνολικά 25,02 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κλώνων κάνναβης, ένα τσιγάρο κάνναβης και τρεις θρυμματιστές.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν ένας ημεδαπός στη Δράμα, ένας αλλοδαπός σε οικισμό της Καβάλας, τρεις ημεδαποί στη Ροδόπη και δύο ημεδαποί στην Αλεξανδρούπολη.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις πέντε υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Κομοτηνής και το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου Καβάλας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.