Εποικοδομητικη συναντηση του νεου συμβουλιου αλλοδαπων Bad König της Γερμανιας

Αγαπητοί πολίτες,

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε η εποικοδομητική συνάντηση του νεοεκλεγέντος Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Αλλοδαπών της πόλης του Bad König στη Γερμανία.

Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα των εκλογών του δημοτικού συμβουλίου αλλαδοπών του Bad Koenig.

Εκλέχτηκαν

  • ως πρόεδρος – κ. Ουλκού Ισμαήλ (Bad König), ιδιοκτήτης της εταιρίας Samurai Security Hellas, στην οδό Φρουρίου 11-13
  • με αναπληρωτή τον – κ. Sheraz Khan (περιοχή Zell)
  • και ως γραμματέας – κ. Αζίζ Ισμαήλ (Bad König)
  • Οι Χαλήλ  Ισμαήλ και Μουσταφά Ισμαήλ (και οι δύο κάτοικοι του Bad König) εξελέγησαν ως αξιολογητές.

Ο Ουλκού Ισμάηλ εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο στις δημοτικές εκλογές στις 14 Μαρτίου και θα συμμετάσχει στα καθήκοντα της κοινωνικής επιτροπής, καθώς κατέχει τη θέση του προέδρου του συμβουλίου των αλλοδαπών  και έχει έδρα στην κοινωνική επιτροπή της πόλης του Bad König.

Ο Ουλκού Ισμάηλ μπορεί να εκπροσωπήσει τις επιθυμίες των ξένων πολιτών καθώς και της κοινότητας στο Bad König και να πραγματοποιήσει εκστρατείες για έργα, να τα δημιουργήσουν και να τα υλοποιήσουν από κοινού. Έχουν ήδη καθοριστεί σχέδια και κοινοί στόχοι και έχουν τεθεί στην κοινωνική επιτροπή και στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο των Αλλοδαπών. Ο Ουλκού Ισμάηλ ανυπομονεί να συνεργαστεί με το κοινοβούλιο της πόλης και το συμβούλιο των αλλοδαπών:

«Η δημιουργία ιδεών και στόχων είναι αυτό που θέλουν οι άνθρωποι για ένα κοινό μέλλον. Αυτό σημαίνει σκληρή δουλειά που μπορεί να γίνει μόνο από κοινού» είναι τα λόγια του κ. Ουλκού Ισμαήλ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες για την έντονη προσέλευση κατά τη διάρκεια των εκλογών και την εμπιστοσύνη που μας έδωσαν. Προσβλέπουμε σε αιτήματα και προτάσεις από συμπολίτες μας στο Bad König.

Ουλκού Ισμαήλ

Πρόεδρος του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Αλλοδαπών, Πόλη του Bad Koenig &

Ιδιοκτήτης της εταιρίας φύλαξης Samurai Security Hellas, Κομοτηνή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.