Εποχικες αδειες υπαιθριου στασιμου εμποριου απο τον Δημο Κομοτηνης

Σε πέντε σημεία της πόλης και των παραλιών με ισχύ έως 30 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Κομοτηνής, θα διαθέσει, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, σε φυσικά πρόσωπα προσωρινές άδειες υπαίθριου στάσιμου εμπορίου σε αντίστοιχες θέσεις, με μέγιστη χρονική ισχύ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την άδεια μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Κομοτηνής, από την Πέμπτη 9 μέχρι και τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022.

Οι θέσεις είναι οι εξής:

Α) Για ανέργους ή υφιστάμενους κατόχους άδειας υπαίθριου εμπορίου για τη λειτουργία φορητής εγκατάστασης έψησης:

  • Μία θέση έως 4 τετραγωνικά, στη συμβολή των οδών Ορφέως και Θησέως, για πώληση προϊόντων όπως καλαμπόκι, ποπ κορν και «μαλλί της γριάς».
  • Μία θέση έως 4 τετραγωνικά, πλαγίως της εισόδου του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου, για πώληση προϊόντων όπως καλαμπόκι, ποπ κορν και «μαλλί της γριάς».
  • Μία θέση έως 4 τετραγωνικά, στο λιμάνι Φαναρίου, πίσω από το περίπτερο, για πώληση προϊόντων όπως καλαμπόκι, ποπ κορν και «μαλλί της γριάς».
  • Β) Για κατόχους άδειας υπαίθριου εμπορίου-λειτουργίας κινητής καντίνας:
  • Μια θέση έως 15 τετραγωνικά, για κινητή καντίνα επί της παραλιακής οδού στον χώρο στάθμευσης από τη στροφή της επαρχιακής οδού Αρωγής-Φαναρίου μέχρι τον δίαυλο της Ξηρολίμνης.
  • Μια θέση έως 15 τετραγωνικά, για κινητή καντίνα επί της παραλιακής οδού στο χώρο στάθμευσης από το Κάμπινγκ του ΕΟΤ μέχρι τον δίαυλο της Ξηρολίμνης.

Να σημειωθεί ότι τα τέλη για την πόλη της Κομοτηνής, για τις Κοινότητες Φαναρίου και Αρωγής και γενικά για όλη την παραλιακή ζώνη είναι 15 ευρώ ανά τ.μ. μηνιαίως.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες :

Παν. Μαλλίδης:

Τηλέφωνο : 2531352402

E-mail: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.