Επιτυχης Διοργανωση Διαδικτυακης ενημερωτικης ημεριδας απο την ΑΝΡΟ

Για το έργο “THE HEALTHY MUNICIPALITY” του διασυνοριακού προγράμματος συνεργασίας “INTERREG VA GREECE- BULGARIA 2014-2020”

Η Αναπτυξιακή Ροδόπης πραγματοποίησε διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. μέσω της πλατφόρμας Zoom στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Πολιτικές για την Ενίσχυση της Πρόσβασης στις Υπηρεσίες Υγείας σε Υποβαθμισμένες Περιοχές» με ακρωνύμιο “Ο Υγιής Δήμος”, γενικός στόχος του οποίου είναι ο σχεδιασμός και η εισαγωγή πολιτικών πρόληψης σε επίπεδο Δήμου σε απομακρυσμένες διασυνοριακές περιοχές.

Αντικείμενο συζήτησης και στόχος παράλληλα της Διαδικτυακής Ημερίδας αποτέλεσε η ανάδειξη της σημασίας της Επικοινωνίας στις Πολιτικές Πρόληψης στον Τομέα της Υγείας.

Την έναρξη της ημερίδας πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝ.ΡΟ. Α.Ε. κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης, ενώ ακολούθησαν συνοπτικές παρουσιάσεις του έργου από το φορέα και παρουσιάσεις των παραδοτέων των δράσεων που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα.

Οι παρευρισκόμενοι φορείς και πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ωφέλειες που προκύπτουν από την υλοποίηση του έργου, για τη σημασία της επικοινωνίας στις Πολιτικές Πρόληψης στον Τομέα της Υγείας  και επιπροσθέτως να εκφράσουν τις απόψεις τους και να συζητήσουν τις προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξης και αξιοποίησης των αποτελεσμάτων του έργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο “The Healthy Municipality” συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους των κρατών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG V-A “Ελλάδα- Βουλγαρία 2014-2020”.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.