Επιτυχημενο το 1ο Παιδικο Φεστιβαλ της ΔΕΜΠ Κομοτηνης

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα πρωϊνό γεμάτο δραστηριότητας στην αυλή του 1ου Μειονοτικού Σχολείου

Από επιτυχία στέφθηκε το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Διασκέδασης Παιδιών στο προαύλειο χώρο του 1ου Μειονοτικού Σχολείου την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 που διοργάνωσε η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής. Αδιάψευστος μάρτυρας της επιτυχίας, η αθρόα προσέλευση αλλά και τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός των μικρών συμπολιτών που μαζί με τις οικογένειές τους πέρασαν ένα ευχάριστο πρωινό.

Στο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δραστηριότητες και παιχνίδια, όπως ιππασία αλόγου, θέαση διαφόρων ζώων και πουλιών, εφαρμογές επιστημών – υπολογιστών, σεμινάριο πρώτων βοηθειών, επέμβαση πυρκαγιάς, παράσταση πολεμικών τεχνών, ζωγραφική προσώπου, εμφανίσεις ηρώων κ.α..

Σε μήνυμά της η ΔΕΜΠ Κομοτηνής ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους αλλά και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του Φεστιβάλ και δεν είναι άλλοι από τον Ιππικό Όμιλο Κομοτηνής, το κατάστημα Petzoopark farm, το κατάστημα Mikel για τους καφέδες και κεράσματα, την Ομάδα Εφαρμογών Επιστήμης, την Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης, τον Ερυθρό Σταυρό Κομοτηνής, τον Παιδότοπο Ζούγκλα και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Πολεμικών Τεχνών “Άπω Ανατολή” Κομοτηνής.

«Ελπίζουμε ότι ευχαριστήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες και υποσχόμαστε τη συνέχιση αυτού του Φεστιβάλ» τονίζει η ΔΕΜΠ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.