Επιθεση στα γραφεια της «Πρωτοποριας»

Άγνωστοι πέταξαν πέτρα σπάζοντας τη τζαμαρία των γραφείων

Μία μεγάλη πέτρα πέταξαν άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία της Φοιτητικής Παράταξης Κυπρίων Κομοτηνής Πρωτοπορία με αποτέλεσμα να σπάσει η τζαμαρία της εισόδου. Η παράταξη αποδίδει την ενέργεια στη θέση που πήρε κατά των καταλήψεων στη Νομική Σχολή κάνοντας λόγο για άνανδρη επίθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της φοιτητικής παράταξης:

«Η χθεσινοβραδινή άνανδρη επίθεση από τους γνωστούς-αγνώστους δεν μας εκπλήσσει. Το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως η οποιαδήποτε φωνή λογικής τους ενοχλεί ,άλλωστε, το μέλημα τους είναι να στέκονται απέναντι στους φοιτητές και ας προφασίζονται το αντίθετο.

Ήταν εις γνώση μας ότι παίρνοντας θέση για ένα τόσο λεπτό ζήτημα και εκδίδοντας δελτίο τύπου (06/02) θα θέταμε την παράταξη και τους εαυτούς μας σε στόχο.

Πραγματικά, πίστευε ποτέ κανένας τους ότι ως η μεγαλύτερη φωνή των Κύπριων φοιτητών θα παραμέναμε αδρανείς όταν βλέπουμε την σχολή μας να παραδίνεται στους καταληψίες;

Πίστευε κανείς ότι θα αποδεχόμασταν να βλέπουμε εκατοντάδες φοιτητές , Κύπριους και μη , να χάνουν την εξεταστική τους για τα προσωπικά καπρίτσια μιας μειοψηφίας;

Δεν κρυφτήκαμε ποτέ ούτε και τώρα θα το πράξουμε.

Θα σταθούμε απέναντι σε όσους διαλύουν τις σπουδές και το μέλλον μας!

Θα είμαστε απέναντι τους , για τους φοιτητές!

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ – ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.