Επιθεση με μπογιες στο σπιτι του Βουλευτη Εβρου Σταυρου Κελετση

Είχε προηγηθεί περιστατικό όπου άγνωστοι έριξαν τρικάκια στην οικοδομή του πολιτικού γραφείου του

Επίθεση με κόκκινες μπογιές πραγματοποίησαν άγνωστοι, σήμερα τα ξημερώματα, στην είσοδο της οικίας του Βουλευτή Έβρου Σταύρου Κελέτση στην Αλεξανδρούπολη. Είχε προηγηθεί πριν από λίγες μέρες, περιστατικό όπου άγνωστοι έριξαν τρικάκια στην είσοδο της οικοδομής, όπου στεγάζεται το γραφείο του Βουλευτή. Για τα περιστατικά, ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Ο Βουλευτής δήλωσε σχετικά: «Καταδικάζω την άνανδρη επίθεση που έγινε σήμερα το πρωί στο σπίτι μου. Τέτοιες παράνομες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν. Η Δημοκρατία ούτε εκβιάζεται, ούτε απειλείται».

Με ανακοίνωση με τίτλο «Στη δημοκρατία η βία δεν είναι ανεκτή», η βουλευτής Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά  και η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στο νομό, καταδικάζουν την επίθεση με μπογιές και τρικάκια στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Σταύρου Κελέτση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στη δημοκρατία η βία δεν είναι ανεκτή 

Οι επιθέσεις στην οικεία του Βουλευτή Έβρου, Σταύρου Κελέτση, είναι μη αποδεκτές και απερίφραστα καταδικαστέες, όπως και κάθε πράξη εκβιασμού και προπηλακισμού. Τέτοιες ενέργειες στρέφονται ευθέως κατά της δημοκρατικής μας λειτουργίας επενδύοντας στον φόβο, και δεν γίνονται ανεκτές από το πολιτικό μας σύστημα και την κοινωνία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.