Επιστρεφει το «Σαν Παραμυθι» στο Σουφλι

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες του Συλλόγου Εθελοντών Νεολαίας ΚΙΝΗ.ΣΟΥ για την διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη

Με κάθε επιφύλαξη αλλά και κρυφή ελπίδα για το καλύτερο, ξεκίνησαν στο Σουφλί οι προετοιμασίες του Συλλόγου Εθελοντών Νεολαίας ΚΙΝΗ.ΣΟΥ για την διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη με την επωνυμία «Σαν Παραμύθι»

Θα είναι η 7η  χρονιά όπου η πόλη του μεταξιού θα φιλοξενήσει μια από τις διοργανώσεις που την έχουν καθιερώσει στις προτιμήσεις των Εβριτών , μικρών και μεγάλων , μετά από την περυσινή  παύση λόγω της πανδημίας.

Ήδη όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η πρόεδρος του Συλλόγου Θεοδώρα Μερζέ, έχουν κληθεί τα μέλη μιας μεγάλης ομάδας,  να συνδράμουν στην προετοιμασία με συντηρήσεις,  κατασκευές, ράψιμο στολών, επεξεργασία θεματολογίας, πρόβες  κ.α.

Την βάση της διοργάνωσης αποτελούν τα παραμύθια και πάνω σε αυτά θα κινηθούν και φέτος με νέα θέματα χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα απαλειφθεί ο Αϊ Βασίλης και ο Χάρρυ Πότερ, φιγούρες  αγαπημένες και πετυχημένες.

Τριακόσιοι  άνθρωποι ηλικίας από 5 έως 80 χρόνων θα βρεθούν για άλλη μια χρονιά  στο χώρο, για να συμμετέχουν στην εβδομαδιαία διοργάνωση που μέχρι πριν δυο χρόνια,  φιλοξενούσε χιλιάδες επισκεπτών απ όλη τη Θράκη.

«Φέτος υπάρχει ένας δισταγμός μετά  την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων,» τόνισε η κ. Μερζέ, «αντιλαμβανόμαστε ότι  τα πρωτόκολλα θα είναι δεσμευτικά.  Ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση ώστε να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε μικρούς και μεγάλους.»

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό τον «Σαν Παραμύθι» θα πραγματοποιηθεί  την εβδομάδα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή: ΕΡΑ Ορεστιάδας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.