Επιστρεφει η εκδηλωση για τις Παραδοσιακες ποικιλιες στην Κομοτηνη

Δωρεάν σπορόφυτα από ντομάτες, πιπεριές και μελιτζάνες θα μοιραστούν από τους Σπορίτες Ροδόπης σε συνεργασία με πάνω από 20 σχολεία της Κομοτηνής

Επιστρέφει, για 21η φορά, η εκδήλωση για τις παραδοσιακές ποικιλίες στην πόλη της Κομοτηνής, το Σάββατο 7 Μαΐου και ώρα 17.00 από τους Σπορίτες Ροδόπης (μέλος του δικτύου Σιτώ).

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, το Δήμο Κομοτηνής, και μια σειρά από σχολεία της πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Έτσι συμμετέχουν το 11ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής, καθώς και τα Νηπιαγωγεία Αρχοντικών και Γρατινής.

Επίσης συμμετέχουν το 4ο, 5ο, 6ο, 9ο, 10ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, τα Δημοτικά Κοσμίου, Ν. Σιδηροχωρίου, Φαναρίου, το Διαπολιτισμικό Ιάσμου, το 1ο και το 4ο Μειονοτικό Κομοτηνής και το Μειονοτικό Κύμης.

Τέλος συμμετέχουν το 2ο και το 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, το 1ο ΕΠΑ.Λ, το ΕΕΕΕΚ, το ΣΔΕ και το Μουσουλμανικό Ιεροσπουδαστήριο Κομοτηνής.

Στην εκδήλωση θα μοιραστούν στους καλλιεργητές δωρεάν σπορόφυτα από ντομάτες, πιπεριές και μελιτζάνες που φύτεψαν και φρόντισαν οι Σπορίτες Ροδόπης και οι μαθητές των σχολείων μαζί με τους δασκάλους τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.