Επιστολη του Κ. Δωδου προς τον Μητροπολιτη Θεσσαλονικης

Επιστολή που απευθύνεται στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο κοινοποίησε στην εφημερίδα μας ο συμπολίτης μας κ. Κώστας Δώδος. 

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή του: 

Κομοτηνή, 5 Ιανουαρίου 2017
 
Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο, Βογατσικού 7, Τ.Κ. 54 622 Θεσσαλονίκη
 
Παναγιώτατε! Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά!!
 
Ευσεβάστως υποκλίνομαι στην Αγιότητά Σας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες μου για το τιμητικά αποστελλόμενο και με την Πρόνοιά Σας εκδιδόμενο Χριστιανικό περιοδικό  “ΕΥΛΟΓΙΑ” με την οποία πλούσια γνωριμία απέκτησα διαβάζοντας το απερίττου πνευματικού κάλλου περιεχόμενό της! Υποκλίνομαι στη Σεπτή Αρχιερωσύνη Σας, που αποτελεί υπόδειγμα Ποιμαντικής σύνεσης και καθοδήγησης – λυχνάρι που φωτίζει το στερέωμα της Εκκλησίας της Ελλάδος και “Άτλαντα” που σηκώνει το βάρος της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας και Τιμής στη Μακεδονία μας! Ασπάζομαι την Δεξιά Σας πολλές φορές, γιατί είσθε η πολύκρουνη πηγή Ηθικών Αξιών, στην οποία ο κάθε Αγωνιστής “ως διψώσα έλαφος” σκύβει να ξεδιψάσει! Προσωπικά αντλώ αγωνιστικότητα από Σας στον υπέρ πάντων Αγώνα μας και μάλιστα τώρα μετά τις ανιστόρητες διεκδικήσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας από τον Νεοφανή Σουλτάνο Ταγίπ Ερντογάν!
 
Απειροελάχιστο δείγμα Σεβασμού στην Πολυσέβαστη Προσωπικότητά Σας αποτελεί το συναποστελλόμενο ΑΦΙΕΡΩΜΑ! Είναι λάμψη της ψυχής μου και για τους στενούς Εθνικούς μας Αγώνες υπέρ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ κατά την 30/ετή Διακονία Σας ως Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως! Πάντα αποφασιστικός και ασυμβίβαστος στον Αγώνα “Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία”! Ο Γεννηθείς Χριστός μας να Σας χαρίζει μακροημέρευση και να Σας ενδυναμώνει στους πολυδιάστατους Αγώνες Σας!
 

Με πολύ Σεβασμό και Ένθεη προσήλωση στο Πρόσωπό Σας
Κώστας Δώδος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.